Abma Hoeve

Van klei en kniediep in de modder, getransformeerd naar altijd droge ligplaatsen en vele meters loopmogelijkheden voor de paarden.

Dit perceel ligt aan de uitlopers van de Waal en is opgebouwd uit rivierklei. Klei wordt bij droogte keihard, maar in regenachtige periodes ontstaat er onder druk van paardenvoeten vreselijke modder.

De wens was hier om droge paden aan te leggen en een plek te maken waar de paarden het hele jaar door droog buiten kunnen liggen. Verder hebben we een volledig waterdichte poel aangelegd. Dit i.v.m. de lage grondwaterstanden. De aangelegde paden zijn opgebouwd met een halfverharding. De ligplek is gedraineerd en voorzien van een hoogwaardige zandsoort.

Plaats:
Ewijk, Gelderland
Aantal paarden:
6
Oppervlakte:
Ca. 8.500m2
Opdrachtgever:
Abma Hoeve
Opdracht:
  • Creëren ligplek / zandpaddock
  • Poel aanleggen
  • Bestaande paden herstellen
  • Terrein landschappelijk en afwaterend aanleggen
  • Leveren diverse afrasteringsmaterialen
Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Ieder traject wordt door Björn persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken deelt hij zijn adviezen en zorgt hij dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download onze online brochure of neem geheel vrijblijvend, contact op met Björn.