Natuurlijk Hoefverzorger en docent aan de

Paddock Paradise Academy

Björn Rhebergen

Björn Rhebergen is een zeer ervaren en gecertificeerde natuurlijke hoefverzorger die natuurlijke paarden- en hoefverzorging toepast in Nederland, Duitsland en België. Björn is oorspronkelijk opgeleid en gecertificeerd door specialist Jaime Jackson en heeft de kunst van natuurlijke hoefverzorging aan studenten over de hele wereld geleerd. Via zijn bedrijf Paddock Paradise Nederland ontwerpt en bouwt Björn Paddock Paradise Track systemen voor particuliere en professionele paardeneigenaren.

Björn verwerkt alle aspecten van het natuurlijke paardenhouden in zijn dagelijkse werk als hoefverzorger. Zijn benadering van het omgaan met paarden is er een van zachte, maar vastberaden leiderschap om de veiligheid van je paard, hemzelf en jou als begeleider te garanderen door middel van natural horsemanship.
Daarnaast leidt hij mensen op tot zelfstandig hoefverzorgers aan de Paddock Paradise Academy

Natuurlijk Hoefverzorger en docent aan de

Paddock Paradise Academy

Evelien Riesmeijer

Evelien Riesmeijer begon haar reis in Natural Horse Care in 2018. Afkomstig uit een familie van professionele springruiters, is Evelien niet onbekend met het proces dat paardeneigenaren doormaken als ze voor het eerst kennismaken met de principes van natuurlijke paardenverzorging.

In 2020 sloot ze zich aan bij Jaime Jacksons programma in Nederland. Haar praktijk is sterk gegroeid in de afgelopen twee jaar, en ze is nu klaar om studenten van de Paddock Paradise Academy aan te nemen terwijl ze hun weg banen door ons trainingsprogramma.

Natuurlijk Hoefverzorger en docent aan de

Paddock Paradise Academy

Susanne De Kloe

Susanne De Kloe werkte als gediplomeerd chef-kok en trainde jonge chef-koks op een gerenommeerde faciliteit voor Nederlandse topsporters voordat ze Natural Horse Care leerde kennen. Ze maakte kennis met NHC op een van de eerste Paddock Paradise track system faciliteiten in Nederland in 2015 en begon haar professionele training met Jaime Jackson’s AANHCP in 2016 in Italië.

Met een bloeiende praktijk in het midden van Nederland kijkt ze ernaar uit om haar ervaringen te delen met beginnende studenten en deelnemers aan onze weekendclinics.

Natuurlijk Hoefverzorger en docent aan de

Paddock Paradise Academy

Arno Gouw

Arno Gouw, een voormalig IT-specialist, is sinds 2013 praktijklid van Jaime Jacksons AANHCP en sinds 2023 lid van de Paddock Paradise Academy. Arno’s vriendelijke en toegankelijke benadering van paarden en paardeneigenaren heeft hem in staat gesteld een grote praktijk op te zetten in Nederland en Duitsland.

Arno en zijn partner Marijke distribueren ook de Nederlandse vertalingen van Paddock Paradise, een gids voor natuurlijk paardenpension en Founder van Jaime Jackson in Nederland en België.