Gave hoeven, een sterk gebit en een levendig orenspel… Jouw liefde kent geen grenzen en je wilt dan ook niets liever dan een paard dat gezond en gelukkig is. Een natuurlijk ogend, attent en ontspannen paard. Volop in beweging en vertrouwd met de paarden en mensen om haar heen.

De onvoorwaardelijke liefde die jij voelt voor jouw paard begrijpen wij als geen ander. Echter zijn veel eigenaren zich niet bewust van de oorsprong, de natuur van het wilde paard. Dat wat in essentie écht goed voor haar is. Paddock Paradise kiest voor een holistische benadering en keert terug naar de basis. Een werkend systeem van droge en stimulerende huisvesting, een gezond dieet, weloverwogen training en natuurlijke hoefverzorging.

 

Ruim 20 jaar ervaring

Björn Rhebergen

Als pupil van Jaime Jackson, grondlegger van Paddock Paradise, heeft Björn Rhebergen ruim twintig jaar ervaring en weet hij als geen ander wat echt goed is voor jouw paard. Met toewijding en passie deelt Björn zijn kennis wereldwijd en vanuit Nederland heeft hij al vele paddocks mogen ontwerpen en realiseren. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur.

Wens jij jouw paard ook een natuurlijk, goed bestaan? Neem dan contact op met Björn of kom alles te weten door te studeren aan onze Paddock Paradise Academy.