Trainingsprogramma

Paddock Paradise Academy

Paddock Paradise Academy biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat ideaal is voor iedereen met oprechte interesse in het natuurlijk houden van paarden. 

Online lesprogramma: 

Door middel van een uitvoering online lesprogramma worden alle principes van het natuurlijk paarden houden behandeld en uitgelegd. (beschikbaar vanaf 1 September 2023)

Weekendcursussen:

Wij organiseren weekendcursussen in binnen- en buitenland voor paardeneigenaren en hippische professionals die meer willen weten over alles rondom het natuurlijk paarden houden.
In deze tweedaagse cursus nemen wij je mee in de wereld van de Natural Horse!

Opleiding tot Natuurlijk Hoefverzorger:

Met ons opleidingsprogramma leiden we gedreven en gemotiveerde mensen op in het vak van Natuurlijk Hoefverzorger. Het programma is gebaseerd op de methodiek van Jaime Jackson, bedenker en ontwikkelaar van Paddock Paradise concept en het natuurlijk verzorgen van hoeven.

Wil jij het vak van natuurlijk hoefverzorger eigen maken? neem dan contact met ons op en meld je aan!

Leer met Paddock Paradise Academy!

Ontdek het complete trainingsprogramma van de Paddock Paradise Academy en word een expert in natuurlijke paardenverzorging. Leer stap voor stap alles over hoeven bekappen, het optimaliseren van het paardendieet en het creëren van de ideale leefomgeving voor jouw paard. Luister daarnaast naar de inspirerende Paddock Paradise Podcast® waarin Björn wereldwijd natuurlijke paardenverzorging bespreekt. Schrijf je vandaag nog in en versterk de band met jouw paard!