• zondag juni 4 2023
  • Nieuws

Innovatieve schuilwand voor paarden, bescherming tegen weersinvloeden in Stijl

Als paardenliefhebbers begrijpen we het belang van een veilige en comfortabele omgeving voor onze geliefde viervoeters. Daarom zijn we verheugd om onze nieuw ontwikkelde schuilwand te introduceren. Deze schuilwand biedt een eenvoudig te plaatsen oplossing waarmee paarden beschermd worden tegen zon, regen en wind. Met verzinkt buiswerk dat in elke gewenste kleur gecoat kan worden, is de schuilwand op maat te maken vanaf 3 meter en modulair uit te breiden, zodat deze perfect aan jouw behoeften voldoet.

Onze schuilwand biedt paarden een veilige en beschutte omgeving waarin ze bescherming vinden tegen verschillende weersomstandigheden. Het verzinkte buiswerk zorgt voor stevigheid en stabiliteit van de schuilwand.

Het zeil heeft een groene kleur die naadloos in de natuurlijke omgeving van paarden past. Het zeil is voorzien van een UV-werende en UV-beschermende coating, waardoor de levensduur van het zeil wordt verlengd en de paarden effectief beschermd worden tegen zonnestralen. Bovendien is het zeil waterdicht en kan het tot 80% van de wind tegenhouden, waardoor paarden zich comfortabel en veilig voelen.

Onze schuilwand is ontworpen met het oog op flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Het modulaire systeem stelt je in staat om de schuilwand naar wens uit te breiden, zodat deze perfect past bij de grootte en indeling van jouw paardenverblijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze schuilwand en hoe deze jouw paardenverblijf kan verbeteren.

Wens jij jouw paard ook een natuurlijk, goed bestaan?

Ieder traject wordt persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken delen we onze adviezen en we zorgen dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download ons E-book of neem geheel vrijblijvend, contact met ons op.