Ontwerp & Realisatie

Ist Block Image

ONTWERPEN PADDOCK PARADISE®

Wij maken voor jou een ontwerp op maat in 2D of door middel van 3D visualisatie. Al onze 2D ontwerpen worden zowel digitaal als op papier aangeleverd en zo nodig voorzien van alle maatvoeringen die betrekking hebben op het ontwerp.

Denk hierbij aan de lengte en oppervlakte van een track, de te plaatsen afrastering of de inhoud van een poel.

LANDSCHAPSPLAN & ERFINRICHTING

In nauwe samenwerking met verschillende landschapsdeskundigen stellen we een landschapsplan op waarbij de omliggende landschappelijke omgeving een grote rol speelt.

Door op juiste wijze onze kernwaarden ‘welzijn & natuurinclusiviteit’ in het plan te betrekken wordt de communicatie met lokale beleidsmakers en daarmee de gang naar een succesvolle vergunningsaanvraag aanzienlijk vereenvoudigt.

IInd Block Image
IIIrd Block Image

COMMUNICATIE GEMEENTEN EN PROVINCIES

In het geval van een vergunningsaanvraag is het raadzaam om eventuele oriënterende gesprekken, een vooroverleg met de gemeente of provincie door ons of samen met ons uit te voeren.

Een verkeerd of te vroeg ingediende omgevingsverunning kan er namelijk toe leiden dat goed bedoelde plannen voortijdig een halt worden toegeroepen.

GRONDWERZAAMHEDEN

Een Paddock Paradise® aanleggen is een vak apart. Het terrein moet gedurende het hele jaar bruikbaar zijn voor de paarden en die garantie willen wij jou kunnen geven. Wij werken daarom altijd met een vast team gespecialiseerd in natuurbouw. Zo weten we zeker dat we de grootst mogelijke kwaliteit kunnen leveren. 

Ook voor de aanleg van rijbanen of picadero’s kunt u ons benaderen!

IVth Block Image

button cursussen