Paddock Paradise Almere

Altijd droge voeten op een kleibodem, dat kan! Wij hebben bij Paddock Paradise Almere gezorgd voor een terrein dat het hele jaar droog en begaanbaar is voor hun paarden.

Dit bestaande Paddock Paradise had te kampen met enorme modder- en wateroverlast op het gehele terrein. Omdat de bestaande situatie voldoende veilig bleek voor de paarden hebben we er hier voor gekozen geen ontwerp te maken en de bestaande situatie zoveel mogelijk te handhaven.

Om dit – t.o.v. het aantal paarden – relatief kleine terrein werkbaar te maken zijn er veel hoogteverschillen aangebracht en waterpartijen ingericht. Inmiddels kan het water zich bewegen naar plekken waar het geen overlast veroorzaakt en hebben de paarden weer droge voeten.

Plaats:
Almere, Flevoland
Aantal paarden:
35
Oppervlakte:
Ca. 2.500 m2
Opdrachtgever:
Paddock Paradise Almere
Opdracht:
- Herstel bestaande paden - Waterpartijen graven - Terrein watersturend aanleggen - Diverse verhardingen en ligplaatsen creëren
Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Ieder traject wordt door Björn persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken deelt hij zijn adviezen en zorgt hij dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download onze online brochure of neem geheel vrijblijvend, contact op met Björn.