De Paardenkamp

De Paardenkamp begon op een klein weilandje met 4 stallen, maar is uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties, eigen weilanden en een Paddock Paradise.

Stichting De Paardenkamp zocht een manier om hun doelgroep – oudere paarden – meer mogelijkheden tot natuurlijk fourageergedrag te geven. Onze opdracht was om in samenspraak met het bestuur en een door de gemeente aangestelde landschapsarchitect een ontwerp te maken dat zou passen in het omliggende landschap.

In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende uitkijkplekken voor zowel bezoekers, als de paarden. In totaal is er ongeveer 2 km pad aangelegd, ca. 4.500 m1 afrastering, een poel van 1.250 m2 en ruim 16.000 m2 aan open ruimte voor de paarden.

Plaats:
Soest, Utrecht
Aantal paarden:
ca. 40
Oppervlakte:
ca. 45.000 m2
Opdrachtgever:
Stichting De Paardenkamp
Opdracht:
  • 2D-ontwerp
  • Advies
  • Aanleg paddock
Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Ieder traject wordt door Björn persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken deelt hij zijn adviezen en zorgt hij dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download onze online brochure of neem geheel vrijblijvend, contact op met Björn.