Vorden, Gelderland

Uniek aan deze locatie is dat de tuin en het Paddock Paradise op verschillende plekken in elkaar overvloeien. Het geheel krijgt zo een speels en knus karakter.

De bestaande éénroedige hooiberg is opgenomen in het plan. Om het geheel wat meer uitstraling te geven is er voor gekozen deze af te zetten met een rond gebogen, buizen-hekwerk in combinatie met kastanje houtenpalen. Het gehele terrein watert subtiel, maar doeltreffend af op de bestaande poel. Deze is wat vergroot en schoongemaakt. De paden bestaan deels uit zand, deels uit half verharding.

In verband met de beperkte ruimte hebben we de rijbak geïntegreerd in de paddock. Bij een bedrijf of instelling zou dit niet onze voorkeur hebben omdat we de werkplek voor paarden graag gescheiden houden van de leefplek.

Plaats:
Vorden, Gelderland
Aantal paarden:
3
Oppervlakte:
ca. 6.500 m2
Opdrachtgever:
Particulier
Opdracht:
  •  2D-ontwerp
  • Aanleg paddock
  • Plaatsen afrastering en poorten
  • Leveren en plaatsen voerstations
Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Ieder traject wordt door Björn persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken deelt hij zijn adviezen en zorgt hij dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download onze online brochure of neem geheel vrijblijvend, contact op met Björn.