Manege Zonder Drempels

Stichting Manege Zonder Drempels was in 2010 de eerste professionele organisatie in Nederland die een Paddock Paradise® heeft aangelegd.

Met dit besluit hebben zij een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van andere paddocks op bedrijven en instellingen. Hoewel qua ontwerp erg eenvoudig is het nog altijd een effectief padenstelsel met meer dan voldoende ruimte voor alle paarden. In 2018 is de bestaande track op professionele wijze aangepakt en zijn de paden afwaterend gemaakt. Ook is de waterpoel enorm vergroot waardoor er nog meer meer ruimte is ontstaan voor de dieren.

Plaats:
Bennekom, Gelderland
Aantal paarden:
16
Oppervlakte:
Ca. 16.000 m2
Opdrachtgever:
Manege Zonder Drempels
Opdracht:
  • ontwerp, 2D, kleur
  • Aanleg Paddock Paradise
  • Vergroten van de poel
Van ontwerp tot realisatie en montage

Impressie

Even kennismaken?

Laten we samen om de tafel gaan!

Ieder traject wordt door Björn persoonlijk begeleid. Consequent en betrokken deelt hij zijn adviezen en zorgt hij dat alles wordt geregeld: van grondwerk tot afrastering, van vergunningstraject tot inrichtingsplan. Met direct resultaat. Een attent paard in beweging. Gezond en gelukkig, in harmonie met haar natuur. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van jouw Paddock Paradise? Download onze online brochure of neem geheel vrijblijvend, contact op met Björn.